Taal: NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañolPortuguêsItaliano简体中文العربيةРусскийTürkçe

Boekings- en annuleringsvoorwaarden

Door een boeking te plaatsen bij B&B Amadeus Tilburg, via onze website of een van onze partners, ga je automatisch akkoord met de volgende boekings- en annuleringsvoorwaarden.

Annuleren

Gratis annuleren of wijzigen tot 7 dagen voor de incheckdatum. Bij annulering/wijziging daarna of wanneer je niet komt opdagen, wordt minimaal 50% van het totale bedrag in rekening gebracht.

Huisregels

Je gaat akkoord met, en verklaart je te houden aan onze huisregels.

Verwerking van jouw gegevens

Jouw gegevens worden verwerkt door B&B Amadeus Tilburg voor noodzakelijke administratie en ten behoeve van informatie-/serviceberichten rond jouw verblijf.

Toegang

Iedereen van 18 jaar of ouder kan een boeking plaatsen. In elk reisgezelschap moet ten minste 1 persoon 18 jaar of ouder zijn.  

Toegang

Tijdens het verblijf krijg je vrije toegang tot de B&B en tuin. Eén setje sleutels per kamer verleent je 24 uur per dag toegang.

Toegang

Het niet voldoen aan de boekingsvoorwaarden en/of niet naleven van de huisregels kan leiden tot verwijdering uit en ontzegging van de toegang tot de B&B.

Aansprakelijkheid

De B&B kan slechts aansprakelijk worden gehouden voor schade die is te wijten aan de grove schuld of de nalatigheid van de B&B.

Overmacht

In geval van overmacht*, zowel van blijvende als tijdelijke aard, is de B&B gerechtigd de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden of tijdelijk op te schorten zonder dat de gast aanspraak op nakoming en/of schadevergoeding kan doen gelden.

Storingen

De B&B is niet aansprakelijk voor storingen in en om de B&B zoals storingen en uitval van stroom en watervoorzieningen en technische installaties, niet of ontijdig aangekondigde bouw- en/of wegwerkzaamheden in de nabijheid van de B&B.

Aanvraag, Bevestiging, Boeking

Na het plaatsen van een rerserveringsaanvraag moet deze worden bevestigd door de B&B eigenaar. Hierna maakt u de (aan) betaling over en is uw boeking geplaatst.

De B&B houder is gerechtigd de reservering te annuleren indien niet binnen de gestelde termijn aan de betalingsverplichting is voldaan.

Faciliteiten

De gedeelde (gratis) faciliteiten bieden wij aan op basis van beschikbaarheid. (Tijdelijk) Ontbreken ervan geeft geen recht op restitutie.

Tarief

De tarieven zijn inclusief water, elektriciteit en verwarming, BTW, toeristenbelasting, bedlinnen, handdoeken, ontbijt en eind-schoonmaak.

Kamer Constanze beschikt de mogelijkheid uw gezelschap tot twee personen te verhogen. Door het onjuist aangeven van deze opties kan een onjuiste prijs worden getoond in uw reserveringsaanvraag. Het verschil moet bij inchecken direct worden voldaan.

* Onder overmacht wordt onder meer, doch niet uitsluitend verstaan: oorlogsgevaar, oorlog, opstand, molest, stakingen, boycot, storingen in het energiecircuit, in het verkeer of transport, maatregelen van overheidswege, schaarste aan grondstoffen, natuurrampen en voorts alle omstandigheden, buitengewone weersomstandigheden, ziekte of overlijden van een van eigenaren of naaste familieleden e.d. waaronder gehele of gedeeltelijke nakoming van de overeenkomst naar redelijkheid en billijkheid niet van de B&B kan worden gevergd.

Deel deze pagina