Taal: NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañolPortuguêsItaliano简体中文العربيةРусскийTürkçe

COVID-19

Ieders gezondheid staat op de eerste plaats bij Bed and Breakfast Amadeus. We volgen de situatie rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Middels deze pagina houden we jou up-to-date over het laatste nieuws m.b.t. de overnachten bij onze B&B. Hieronder beantwoorden we de veel gestelde vragen over de gevolgen van het coronavirus op jouw verblijf.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25-05-2022

Is een coronatoegangsbewijs verplicht bij het inchecken?

Het is in Nederland momenteel niet verplicht om voor het inchecken bij hotels en bed&breakfasts een coronatoegangsbewijs te laten zien. 

Hoe voorkomt B&B Amadeus de verspreiding van Corona?

De kamers worden vóór uw aankomst en na uw vertrek grondig schoongemaakt en extra geventileerd. We zullen u dan ook vragen voor het uitchecken de ramen te openen.

De gezamenlijke ruimte zal extra vaak schoongemaakt worden en er is hand-desinfectiemiddel beschikbaar.

Kan ik de B&B bezoeken als ik verkouden ben of positief getest ben?

Heeft u klachten die horen bij het coronavirus zoals verkoudheid, benauwdheid of? Voorkom dat u andere mensen besmet. Doe een zelftest. Wilt u weten wat u moet doen na een positieve zelftest? Doe dan de check

Heb je verhoging hoger dan 38 graden Celsius en/of een positieve zelftest?

Kom in dat geval NIET naar onze bed & breakfast, blijf thuis en neem contact met ons op via deze pagina. Ontwikkel je klachten tijdens jouw verblijf? Neem dan direct contact met ons op, de contact informatie staat in de informatiegids in de kamer en/of de informatiemap in de entree.

Wat kan ik doen als ik nog andere vragen heb?

Neem contact met ons op via deze pagina.

Deel deze pagina