kies je juiste

Route naar onze B&B

Op deze pagina geven wij je graag informatie voor de aankomst bij onze B&B.

Parkeren

Je kan de auto parkeren op onze oprit. Wil je zo vriendelijk zijn om, als je de auto op onze oprit parkeert, zo efficiënt mogelijk te parkeren zodat wij en eventuele andere gasten onafhankelijk onze oprit op en af kunnen rijden? Mocht er onverhoopt toch geen plaats meer zijn op ons eigen terrein, dan kun je dichtbij buiten het hofje aan de straat parkeren.

Fietsen

Jouw fiets, of onze prachtige leenfietsen parkeren we in de achtertuin. Mocht je jouw fiets graag binnen willen zetten (achter slot) dan hebben we hier graag vooraf contact over met je. Neem de fiets bij aankomst gerust meteen mee de tuin in.

Openbaar vervoer

Er zijn diverse haltes dichtbij onze bed en breakfast. Check 9292.nl voor actuele dienstregeling.

Let op! Aanrijroute (auto) kan versperringen bevatten.

Van 19 september tot 8 november voert Gemeente Tilburg op de aanrijroutes van onze B&B groot onderhoud uit aan het wegdek. Routeplanners en Google Maps geven mogelijk geen juiste aanrijroute weer. Meer informatie over de versperring en omleidingen kan je vinden op deze pagina van de gemeente. Bekijk 9292.nl voor de dichtstbijzijnde actieve bushaltes en actuele dienstregeling.

Tijdens fase 1 (t/m 28 september) is de aanrijroute vanuit het centrum èn vanuit de Ring Tilburg N261 via de Sweelincklaan/Heikantlaan verspert. De kruising Heikantlaan/Mozartlaan is helaas niet te bereiken vanuit deze richting. Om bij onze B&B te komen sla je (komende van de Sweelincklaan) bij de wegversperring linksaf de Bachlaan in. Sla op de T-splitsing rechtsaf de Hoffmanlaan in. Weg vervolgen (rechtdoor) op de Mozartlaan, tot de straat een scherpe bocht naar links maakt. In deze bocht rechtsaf het hofje inrijden.

Tijdens fase 2 (29 september t/m 11 oktober) is de aanrijroute via de Midden Brabantweg verspert kies hiervoor uit een van onderstaande alternatieve routes.

Alternatieve route 1: Kom je uit de richting Tilburg Centrum (- Ringbaan West)?

Sla bij de rotonde met het ‘Draaiende huis’ rechts af (eerste afslag) Ringbaan Noord op richting richting 5000-6000 Beekse Bergen H Elisabeth. Sla na 1,5 km links af de Quirijnstoklaan in richting Tilburg-Noord. Sla na het viaduct links af naar de Sweelincklaan. Weg vervolgen op de Heikantlaan en sla op het eerste kruispunt met stoplichten links af naar de Bachlaan. Op de T-splitsing rechtsafnaar de Hoffmanlaan, weg vervolgen op de Mozartlaan tot de straat een scherpe bocht naar links maakt. In deze bocht rechtsaf het hofje inrijden.

Heb je de rotonde met het ‘Draaiende huis’ gemist? Rijd door over de Midden Brabant weg tot afslag Ring Tilburg N261 Dongen Breda Turnhout. Sla Rechts bij de stoplichten en vervolg de route-aanwijzingen van alternatieve route 2 (v.a. Ring Tilburg-Noord N261 Eindhoven. )

Alternatieve route 2: Kom je uit de richting van Waalwijk/Efteling (- N261)

Volg de borden Ring Tilburg N261 Dongen Breda Turnhout en neem de afslag. Sla bij het stoplicht links af Ring Tilburg-Noord N261 Eindhoven. Sla na 3,6 kilometer rechtsaf naar de Baggerweg. Bij het stoplicht rechtdoor de Sweelincklaan. Weg vervolgen op de Heikantlaan en sla op het eerste kruispunt met stoplichten links af naar de Bachlaan. Op de T-splitsing rechtsaf naar de Hoffmanlaan, weg vervolgen op de Mozartlaan tot de straat een scherpe bocht naar links maakt. In deze bocht rechtsaf het hofje inrijden.

Heb je de afslag Ring Tilburg N261 Dongen Breda Turnhout gemist? Rijd door over de Midden Brabant weg tot de rotonde met het ‘Draaiende huis’. Neem de derde afslag richting 5000-6000 Beekse Bergen H Elisabeth en vervolg de route-aanwijzingen van alternatieve route 1.

De aanrijroutes voor fase 3 en later zullen ter zijner tijd op onze website verschijnen, ook zullen wij de alternatieve route aanpassen als een versperring op een andere locatie staat dan gepland.

Fietsroutes naar onze B&B

F261 vanuit Waalwijk/De Efteling

F261 vanuit Waalwijk

Onze B&B is eenvoudig te bereiken met de fiets. Vanuit Waalwijk/De Efteling kan je gebruik maken van de F261 (Snelfietsroute richting Tilburg). Sla in Tilburg vóór je de brug (het kanaal) over gaat links af, en verlaat de F261. Fiets 800 meter over de Goirkekanaaldijk. Sla dan (vóór de volgende brug) links af de Mozartlaan in. Als de Mozartlaan een bocht naar rechts maakt, sla je in de bocht links af het hofje in.

F261 vanuit Station Tilburg Centrum & Station Tilburg Universiteit

Onze B&B is eenvoudig te bereiken met de fiets. De makkelijkste route is via de F261. Volg vanaf de noordzijde van het station de F261 richting Waalwijk. Fiets langs het ziekenhuis over de F261 Sla nadat je het kanaal over bent gestoken rechts af en verlaat de F261 . Fiets 800 meter over de Goirkekanaaldijk. Sla dan (vóór de volgende brug) links af de Mozartlaan in. Als de Mozartlaan een bocht naar rechts maakt, sla je in de bocht links af het hofje in.

F261 vanuit Station Tilburg Centrum & Station Tilburg Universiteit

“Onze” route vanuit het centrum

Wijzelf fietsen, als we uit het centrum komen vanaf de Heuvel richting het noorden. Daar gaan we onder het spoor door (via NS-Plein)

Op het NS-Plein slaan we rechts het fietspad (Koestraat) in. (Parkeerplaats aan de linkerhand houden op het NS-plein).

Einde van de Koestraat weg links vervolgen (Rosmolenplein). Op de kruising rechtdoor (Hoefstraat).

Na 1,2 km. Rechts richting het grote kruispunt/ringbaan. Bij het verkeerslicht rechtdoor oversteken naar Oude Lind.

Na de brug 2e straat links de Hoffmanlaan in.

Weg vervolgen (rechtdoor) op de Mozartlaan, tot de straat een scherpe bocht naar links maakt. In deze bocht rechtsaf het hofje inrijden.

Deel deze pagina
Taal: NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañolPortuguêsItaliano简体中文العربيةРусскийTürkçe